Dekton – De ideale bekleding voor het werkblad in uw keuken!

Ken je Dekton al? Van alle werkbladen is Dekton het neusje van de zalm. Het is mooi en erg bestendig: ideaal dus voor een werkblad.

Ken je Dekton al? Van alle werkbladen is Dekton het neusje van de zalm. Het is mooi en erg bestendig: ideaal dus voor een werkblad.

Dekton is het allerbeste wat er tegenwoordig bestaat voor de bekleding van het keukenwerkblad. Dit revolutionaire materiaal wordt gefabriceerd met grondstoffen die ook gebruikt worden in de productie van glas, porselein en kwarts. Dankzij de unieke eigenschappen kent Dekton oneindig veel toepassingen, zowel binnen als buiten: gevels, bekledingen, vloeren, werkbladen, enz.

Waarom Dekton een ideale oplossing is voor het werkblad in de keuken

Dekton bestaat in prachtige afwerkingen en motieven voor het werkblad in de keuken.

Maar Dekton is vooral het sterkste werkblad op de markt: uitermate bestendig tegen schokken en krassen. Je kookt en snijdt zonder het werkblad uit Dekton te beschadigen. Zure ingrediënten zoals citroen hebben geen enkele impact op deze bekleding.

Een Dekton keukenwerkblad biedt verschillende voordelen op het vlak van bestendigheid en duurzaamheid. Dekton is een vuurvast materiaal, met een hoge weerstand tegen slijtage, vlekken en strepen. Het materiaal is ook heel bestand tegen vorst en dooi maar ook tegen UV-stralen, brand en warmte. Bekleding uit Dekton heeft een lage waterabsorptie en een uitstekende kleurvastheid. Zo geniet je jarenlang van de mooie glans en de stevigheid!

De kenmerken van het keukenwerkblad uit Dekton

Met een bekleding uit Dekton tover je de keuken om in een aangename werkruimte, de perfecte plaats om heerlijke gerechten klaar te maken voor vrienden en familie. Het is een zeer geavanceerd materiaal, speciaal ontworpen om mensen met een intens leven bij te staan. Dekton is bestand tegen de effecten van een dagelijks gebruik en houdt het keukenwerkblad tegelijk schoon en zacht. Dekton verenigt alle kwaliteiten die een grote chef-kok nodig heeft!

Wil jij je keuken omtoveren tot een unieke ruimte, dan is de keuze voor een Dekton bekleding voor je keukenwerkblad de beste optie. Met Dekton geniet je van een volledig uniform uitzicht dat perfect past bij verschillende designstijlen. Dit materiaal biedt je ook meer verschillende mogelijkheden om oppervlakken te installeren zonder te breken of te lijmen. Het is de ideale bekleding voor je werkblad waar je vele jaren van blijft genieten!

Conclusie

Dekton is een keukenbekleding die zowel mooi als erg bestendig is. De zeer compacte structuur maakt dit materiaal ideaal voor de installatie van keukens en barbecues zowel binnen als buiten. Dekton geeft persoonlijkheid aan het werkblad in je keuken en is erg bestand tegen een intensief gebruik door de tijd heen. Kortom, de beste bekleding voor het werkblad in je keuken!

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende