Ontdek onze speciale keukenonderhoudsgids voor werkbladen, voor een geslaagde voorjaarsschoonmaak!

[Translate to Dutch:]

Het begint warmer te worden, de zon laat zich weer zien, de vogels zingen: de lente is in aantocht! Dit is het moment om de ramen open te gooien, de frisse lucht binnen te laten en met de voorjaarsschoonmaak te beginnen. Maar hoe pak je dat aan? Niet alle keukenmaterialen zijn gewoon met water en azijn schoon te krijgen denk maar aan het werkblad. Daarom hebben wij een onderhoudsgids samengesteld om je te helpen je werkblad blinkend schoon te krijgen zonder het te beschadigen.

Laminaat werkblad

Dit materiaal is niet poreus en valt dus gemakkelijk te onderhouden: een spons erover en klaar. Laminaat kan tegen een stootje, maar vermijd agressieve onderhoudsproducten. Bij Vanden Borre Kitchen vind je laminaat in alle soorten en maten. Gekleurd, imitatiem etaal, steen of hout: personaliseer dit product voor een keuken die bij je past.

Hout

Voorkom vervelende verrassingen en zet je houten werkblad in de lak of olie, zodat het gemakkelijker te reinigen valt. Breng regelmatig lijnzaadolie aan voor een langere levensduur. Deze tip geldt voor alle houtsoorten die je bij Vanden Borre Kitchen kunt vinden (bamboe, beuk, notelaar…)

Graniet

Dit materiaal is zeer goed bestand tegen hitte en krassen. Zeepwater volstaat om het te reinigen. Gebruik je azijn of citroensap, vergeet dan niet het vooraf te verdunnen. In onze verkooppunten vind je een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen. Kom dus een kijkje nemen voor een granieten werkblad op maat.

Kwarts

Voor de reiniging van dit materiaal zijn water en zeep ruimschoots voldoende. Dit is een vrij duur materiaal. Daarom adviseren we je om bij Vanden Borre Kitchen te komen kijken: daar vind je je werkblad in kwarts voor de laagste all in prijs!

Dekton

Dekton is een zeer stevig materiaal dat bestand is tegen agressieve chemische producten zoals bleekwater. Langdurig contact met dit type stoffen valt echter beter te vermijden. Bij kleine vlekken volstaat water en zeep om dit type oppervlak te reinigen. Ontdek dekton in onze keukens en personaliseer dit materiaal naar je eigen wensen!

Wasbeton

Wasbeton is zeer trendy. Goede kans dus dat dit materiaal ook jou weet te overtuigen bij de samenstelling van je 100% gepersonaliseerde keuken met Vanden Borre Kitchen. Dit materiaal is bovendien heel gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Kies je voor een geborstelde afwerking, dan is het onderhoud nog eenvoudiger.

Ontdek onze keukens

Een schoon werkblad is goed. Een geoptimaliseerd werkblad is nog beter!

Nu je weet hoe je je werkblad goed schoon krijgt, is het tijd om het te optimaliseren voor een maximum aan ruimte!

Met planken schep je heel gemakkelijk extra ruimte in je keuken. Daarom kun je ook je gootsteen benutten dankzij de afdekbladen die je bij Vanden Borre Kitchen kunt vinden. Leg het blad over een van je twee gootsteenbakken: zo beschik je over een extra werkblad voor heel wat extra ruimte.

Ook de buffetkast in je keuken biedt extra ruimte. Zo nemen je specerijen, suiker, bloem en andere veelgebruikte ingrediënten geen plek meer in op het werkblad. Hangkasten, rekken met een industriële look en volop andere opbergoplossingen vind je in onze keukens. Ga dat zien in de dichtstbijzijnde Vanden Borre Kitchen showroom!

Nu ben je klaar om een frisse wind door je keuken te laten waaien. Een goede voorjaarsschoonmaak gewenst!

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende