Onze expertise

Ontdek 5 keukentrends die het verschil maken

22/02/2021

Woon-, design-en bouwbeurzen zijn echte inspiratiebronnen. Ze vormen de ideale gelegenheid om ideeën op te doen en vooral ook de nieuwe trends van het komende jaar te ontdekken. Ontdek dit jaar op Batibouw alles wat er te weten valt over onze 100% gepersonaliseerde keukens. U kunt bij Vanden Borre Kitchen terecht tijdens de beurs, die virtueel en volledig gratis plaatsvindt van zaterdag 27 februari 2021 tot zondag 7 maart 2021.

Zo maakt u op een andere manier kennis met onze kwaliteitskeukens, gewoon bij uthuis. U gaat virtueel in gesprek met onze KitchenExperts, die u als geen ander advies kunnen bieden over keukens op maat. Om u alvast in de stemming te brengen, onthullen we voor u de 5 keukentrends die het verschil zullen maken in 2021:

Duurzame allure

Minimalisme, recyclage en natuurlijke materialen hebben hun plek gevonden in de keuken. Dat geldt ook voor Vanden Borre Kitchen. U vindt hier volop duurzame ideeën, zoals energiezuinige toestellen, ledverlichting, recyclage van uw oude huishoudtoestellen, afvalscheiding, werkbladen in massief natuurlijk hout enz.

Uw keuken als leefvertrek

De keuken vormt het hart van uw woning. Vaak is dit ook het grootste vertrek in huis. Daarom bieden wij keukens op maat die zich aanpassen aan uw leefstijl en uw gewoonten.

Natuurlijke kleuren en materialen

Materialen die op de natuur zijn geïnspireerd. Marmer, hout en natuursteen zijn waar het in de moderne, trendy keuken om draait. Metaalverf in goud-, brons-en kopertinten past schitterend bij hout. Dankzij meer dan 10 000 gekleurde frontjes op maat vindt u zeker en vast wat u zoekt bij Vanden Borre Kitchen.

Klassiek, trendy of industrieel -maar dan in het zwart

Donkere keukens met een luxueuze uitstraling zijn meer en meer in trek. Met onze kwaliteitsproducten bereikt u dat imago uit het hogere gamma voor uw keuken.

Raw Rituals keukens

Ruwe blokken steen, beton of metaal verlenen uw keuken een opvallende, serene look&feel. Daarom biedt Vanden Borre Kitchen een brede waaier keukens aan met die ruwe, elegante uitstraling.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken of hebt u al iets unieks in gedachten? In beide gevallen zet Vanden Borre Kitchen alles in het werk om uw keukenwenstot werkelijkheid te maken. Stap binnen in een wereld waar alles aanpasbaar, op maat afgewerkt en volledig personaliseerbaar is. En daarvoor hoeft u niet te wachten tot Batibouw. Onze KitchenExperts heten u graag welkom in de winkel. Ze staan u terzijde met deskundig advies, zodat u in vol vertrouwen uw beslissingen kunt nemen.Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen