Onze expertise

Personaliseer uw keuken op zijn Italiaans

20/01/2022

Begin dit jaar staat de Italiaanse keuken in de kijker. Ze heeft zelfs haar eigen internationale dag: 17 januari. Houdt u ook zo van Italiaanse gerechten en gaat er geen week voorbij zonder dat u aan pasta denkt? Dan heeft Vanden Borre Kitchen een goed voornemen dat u op het lijf geschreven is: uw keuken personaliseren op Italiaanse wijze. Maak een frisse start in een opgeruimde, goed georganiseerde keuken – en pas haar aan aan uw kookgewoonten.

Denk daarbij vooral aan de sfeer! Maak van het kookeiland een leefeiland. Vindt ze in alle soorten en maten in onze showrooms, een werkblad dat aan het eetgedeelte is verbonden maakt uw keuken nog gezelliger.

Omdat de Italiaanse keuken een keuken is die vooruitkijkt, kiest u natuurlijk voor slimme opbergmogelijkheden en huishoudtoestellen van topkwaliteit. U vindt zeker en vast wat u zoekt in ons assortiment kasten met inbouwladen of wegklapbare deur, slimme koelkasten, rekken met ledverlichting, inbouwdampkappen enz.

Dan is er uiteraard het design. Uw Italiaanse keuken is elegant, sober en licht. Al onze keukens zijn ontworpen om u de allerbeste esthetiek te bieden. Onze Kitchen Experts helpen u kiezen uit de vele hoogkwalitatieve materialen en het ultracomplete kleurenpalet dat wij in huis hebben.

Aan de slag met mijn Italiaanse keuken

Pasta is een kunst op zich

Gelukkig heeft Vanden Borre Kitchen volop slimme ideeën, zelfs voor uw pasta. Bewaar ze in glazen bokalen of in stapelbare doorzichtige bakken. Onze kasten zijn ontworpen om u tijd te besparen tijdens het koken: u ziet in een oogopslag wat u op voorraad hebt.

Houdt u van verse pasta, kies dan voor Pocket Doors. U kunt uw pastamachine gemakkelijk verstoppen zodat uw keuken er altijd pico bello uitziet. Ook inbouwschuifrekken zijn ideaal, want zo kunt u gemakkelijk bij al uw huishoudtoestellen.

Onze kruidenkweekset met ledverlichting is gegarandeerd iets voor u. Kweek uw eigen rucola, saffraan of basilicum in de keuken, zo tovert u echt authentieke Italiaanse smaken op tafel.

Tip: Wilt u uw verse pasta 3 tot 5 dagen bewaren, leg ze dan in een luchtdichte bak of plastic zak in de koelkast.

Nog meer keukens met slimme opbergmogelijkheden

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen