Een keuken op maat tot in de kleinste details tegen een betaalbare prijs

Met een uitgebreid kleurenpalet, hoogwaardige materialen, een ruime keuze aan meubilair is Vanden Borre Kitchen dé partner bij uitstek voor een keuken op maat

[Translate to Dutch:]

 

Een beetje uitgekeken op je keuken ? Op zoek naar een moderne inrichting die perfect past bij het karakter en de sfeer van je interieur ? Het is beslist : dit jaar realiseer je eindelijk het project waar je al zo veel jaren van droomt! Fantastisch toch ! En wat als je je toekomstige keuken eens zou toevertrouwen aan de Kitchen Experts van Vanden Borre Kitchen ? Dankzij een uitgebreid kleurenpalet, hoogwaardige materialen, een ruime keuze aan meubilair en de allernieuwste toestellen is het Belgische bedrijf dé partner bij uitstek voor een keuken op maat tegen een betaalbare prijs.

Voor sommigen is de tweede maand van het jaar de maand van de liefde. Bij anderen staat februari dan weer in het teken van decoratie ! Krijg jij ook weer elk jaar renovatiekriebels wanneer Batibouw voor de deur staat ? Wat dacht je ervan om je plannen dit jaar eens écht waar te maken ? De keuken is het hart van het huis. Je gebruikt ze als aperitiefhoekje, eetkamer en soms zelfs als bureau. Het is een plek om samen te komen, te vieren en een leuke babbel te maken. Ze verdient dan ook al je aandacht en moet uitstralen wie jij echt bent. Vergeet dus de zielloze keukens uit standaardcatalogi. De Kitchen Experts van Vanden Borre Kitchen zetten maar al te graag hun schouders onder jouw project, met oog voor jouw behoeften, stijl én budget. In dit artikel geven we je drie uitstekende redenen om je keukenproject toe te vertrouwen aan dit Belgische bedrijf, dat van maatwerk zijn handelsmerk heeft gemaakt.

Gepersonaliseerd tot in de kleinste details

Creëer een keuken die echt bij je past ! Van de keuze van de materialen tot de kleuren, en van de meubels tot de toestellen : Vanden Borre Kitchen beschikt over een uitgebreide catalogus waarmee je een originele keuken ontwerpt die perfect bij jouw ruimte en levensstijl past. Een ingebouwde wijnkoelkast voor echte fijnproevers ? Een hoekje om aromatische kruiden te kweken voor chefs met groene vingers ? Of een slimme oven voor hippe koks ? Vanden Borre Kitchen biedt de modernste meubels voor ieders passie. Omdat het oog ook wat wil, beschikt de expert in uiterst gepersonaliseerde keukens over tal van hoogwaardige materialen : echt hout of melamine,eramiek, natuursteen, roestvrij staal of Dekton ... Keuze te over dus !

Om een keuken te creëren die perfect bij jouw decoratiestijl past, kun je bij Vanden Borre Kitchen kiezen uit een uitgebreid palet kleurtinten. Vind jij jouw favoriete frontkleurtje tussen de meer dan 10.000 tinten ? Van roze tot bosgroen en van antraciet tot diepblauw ... Laat je creativiteit de vrije loop voor de keuken van jouw dromen. Toch ietwat bezorgd over hoe je keuken er in het echt zal uitzien ? Vraag dan advies aan de Kitchen Experts van Vanden Borre Kitchen. Of krijg dankzij hun 3D-tool alvast een mooi beeld van hoe jouw toekomstige keuken zal schitteren.

De knowhow van de Kitchen Experts van Vanden Borre Kitchen

Het zou wel eens kunnen dat je het even niet meer weet wanneer je die uitgebreide catalogus boordevol ideeën en inspiratie doorbladert. Gelukkig kun je dan rekenen op de Kitchen Experts. Zij delen maar al te graag hun kennis met jou en helpen je met plezier de juiste keuzes te maken voor jouw ruimte. Van ontwerp en klantenservice tot plaatsing : de Kitchen Experts begeleiden je bij het volledige project en beantwoorden al je vragen. Zo begint elk project met een gesprek over jouw wensen, verwachtingen en noden. Daarna doen de Kitchen Experts je een voorstel, dat ze aanpassen aan jouw opmerkingen.

Heb je veel plaats of is de ruimte eerder beperkt? Geen nood, dankzij ingenieus meubilair zoals kolomkasten, hoekkasten en uittrekbare lades benutten de Kitchen Experts van Vanden Borre Kitchen elke centimeter van jouw keuken. Goed nieuws tot slot voor de verzamelaars van huishoudtoestellen en andere keukenspullen: de meubels van Vanden Borre Kitchen hebben tot 30% meer volume vergeleken met de standaardmeubels op de markt.

Inclusief laagste prijsgarantie

Als je dit allemaal leest, denk je wellicht dat het prijskaartje ook navenant zal zijn. Maar dan ken je dit Belgische merk nog niet goed! Vanden Borre Kitchen garandeert een all-inservice tegen de laagste prijs met betaalbare, hoogwaardige producten. Zo maken de Kitchen Experts van Vanden Borre Kitchen er een erezaak van om binnen je budget te blijven en je betaalbare alternatieven te bieden. Om een vertrouwensrelatie met zijn klanten op te bouwen, kiest het merk voor volledige transparantie en een vaste prijs van bij de start. Geen onaangename verrassingen dus aan het einde van je project, want alles is inbegrepen : de meubels, het werkblad, de toestellen, het sanitair, de opmeting, de aanpassingen aan je project, de levering, de plaatsing, de terugname van de verpakkingen en zelfs de service achteraf (binnen 72 uur voor de elektrotoestellen*).

Bij Vanden Borre Kitchen profiteer je bovendien van premium services. Zo staat de klantenservice zes dagen op zeven voor je klaar. Ook kun je de garantie op je toestellen verlengen tot vijf jaar en die voor je meubels tot tien jaar**. Kortom, dankzij de expertise van de specialisten van Vanden Borre Kitchen stap je met een gerust gemoed in jouw nieuwe culinaire avontuur, van ontwerp tot plaatsing. Het enige wat jij nog moet doen, is vertrouwen op hen.

* Enkel geldig met de Service Plus Garantie

** Zie voorwaarden op de website VandenBorreKitchen.be

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende