Onze expertise

Dekton – De ideale bekleding voor het werkblad in uw keuken!

12/03/2019

Ken je Dekton al? Van alle werkbladen is Dekton het neusje van de zalm. Het is mooi en erg bestendig: ideaal dus voor een werkblad.

Dekton is het allerbeste wat er tegenwoordig bestaat voor de bekleding van het keukenwerkblad. Dit revolutionaire materiaal wordt gefabriceerd met grondstoffen die ook gebruikt worden in de productie van glas, porselein en kwarts. Dankzij de unieke eigenschappen kent Dekton oneindig veel toepassingen, zowel binnen als buiten: gevels, bekledingen, vloeren, werkbladen, enz.

Waarom Dekton een ideale oplossing is voor het werkblad in de keuken

Dekton bestaat in prachtige afwerkingen en motieven voor het werkblad in de keuken. Maar Dekton is vooral het sterkste werkblad op de markt: uitermate bestendig tegen schokken en krassen. Je kookt en snijdt zonder het werkblad uit Dekton te beschadigen. Zure ingrediënten zoals citroen hebben geen enkele impact op deze bekleding.

Een Dekton keukenwerkblad biedt verschillende voordelen op het vlak van bestendigheid en duurzaamheid. Dekton is een vuurvast materiaal, met een hoge weerstand tegen slijtage, vlekken en strepen. Het materiaal is ook heel bestand tegen vorst en dooi maar ook tegen UV-stralen, brand en warmte. Bekleding uit Dekton heeft een lage waterabsorptie en een uitstekende kleurvastheid. Zo geniet je jarenlang van de mooie glans en de stevigheid!

De kenmerken van het keukenwerkblad uit Dekton

Met een bekleding uit Dekton tover je de keuken om in een aangename werkruimte, de perfecte plaats om heerlijke gerechten klaar te maken voor vrienden en familie. Het is een zeer geavanceerd materiaal, speciaal ontworpen om mensen met een intens leven bij te staan. Dekton is bestand tegen de effecten van een dagelijks gebruik en houdt het keukenwerkblad tegelijk schoon en zacht. Dekton verenigt alle kwaliteiten die een grote chef-kok nodig heeft!

Wil jij je keuken omtoveren tot een unieke ruimte, dan is de keuze voor een Dekton bekleding voor je keukenwerkblad de beste optie. Met Dekton geniet je van een volledig uniform uitzicht dat perfect past bij verschillende designstijlen. Dit materiaal biedt je ook meer verschillende mogelijkheden om oppervlakken te installeren zonder te breken of te lijmen. Het is de ideale bekleding voor je werkblad waar je vele jaren van blijft genieten!

Conclusie

Dekton is een keukenbekleding die zowel mooi als erg bestendig is. De zeer compacte structuur maakt dit materiaal ideaal voor de installatie van keukens en barbecues zowel binnen als buiten. Dekton geeft persoonlijkheid aan het werkblad in je keuken en is erg bestand tegen een intensief gebruik door de tijd heen. Kortom, de beste bekleding voor het werkblad in je keuken!

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen